Flotte varme strikketing selges

Vi har vært så heldig at en snill støttespiller til kattene har strikket masse superfine ting til oss, som du nå kan kjøpe. Gode varme strikketing i ull, du kan gi bort i julegave, eller kjøpe til deg selv, og samtidig støtte arbeidet vårt for hjemløse katter. Dette er en gave med mening, som varmer på flere måter. Ta kontakt med oss på messenger eller mail bakgardskatt@gmail.com og gi oss beskjed om hva du vil kjøpe (alle bilder er nummerert). Frakt kommer i tillegg hvis du ønsker vi skal sende.

Trykk på hvert enkelt bilde for pris, str og garntype . Alle lugger og luer er pakket i poser og påsatt lapper med garntype, garnfarve, størrelse og vaskeanvisning.

Oversikt over hva vi selger finner du på vår facebookside.

Grasrotandelen

Vi er nå tilknyttet Grasrotandelen, og håper dere melder fra om at dere ønsker å støtte BAKGÅRDSKATT når dere spiller hos Norsk Tipping. Vi håper dere også vil oppfordre alle deres venner, kjente og kolleger til å gjøre det samme. Til alle dere som tidligere har sendt forespørsel om dette; si fra om at dere ønsker å bytte Grasrotmottaker til Bakgårdskatt neste gang dere leverer kupongene. For oss vil pengene vi får inn bidra til at vi kan hjelpe flere hjemløse kattepuser. Støtt oss uten at det koster deg noe! 🙂

Støttemedlem 2022

er også en fin måte å støtte oss på. Ved å bli støtte­medlem bidrar du med kr. 250,- pr. år. Vi har dess­verre ikke så mange støtte­medlemmer som vi skulle ønske. Hvis halvparten av dere som mottar Bak­gårds­posten, og bare halv­parten av de som har adoptert katt fra oss, hadde vært støttemedlem, hadde dette vært til stor hjelp i det daglige arbeidet vårt. For å kunne hjelpe hjemløse katter trenger vi store summer, til dekning av veterinærutgifter, medisiner, mat og sand. Send oss en mail om du ønsker å bli støttemedlem: bakgardskatt@gmail.com
Bli støtte­medlem i dag! Kr. 250,- pr. år.

Kubbelys med katt

Vi selger enda våre superfine talglys med kattemotiv som Siri har laget til oss. Store lys 11 cm koster kr. 50,- pr. stk. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å støtte arbeidet for kattene gjennom å kjøpe disse fine lysene.

Del denne siden