Det er mange fordeler med å adoptere en voksen katt fra oss istedet for å ta til seg en kattunge. Personligheten til katten viser seg når den er voksen, og den vil være kastrert, chippet, vaksinert og gitt markkur ved overtakelse. I tillegg gir du en uskyldig eierløs katt et nytt godt hjem.

Har du spørsmål ang kattene, ta kontakt med oss: bakgardskatt@gmail.com eller personlig melding på Facebook, på vår side Bakgårdskatt. Vi kan også nås på telefon 452 15 815 fra mandag-torsdag mellom kl 18-21.

Ved omplassering tar vi et omplasseringsgebyr:

For hunnkatter over 6 måneder og hannkatter over 8 måneder tar vi et omplasseringsgebyr på kr 1.500,-. Disse er da markbehandlet, kastrert, chipmerket og vaksinert.

For hunn-kattunger under 6 mnd (ikke kastrert) og hann-kattunger under 8 mnd (ikke kastrert) tar vi et omplasseringsgebyr på kr. 1.000,-. Disse er da markbehandlet, chipmerket og vaksinert to ganger.

Vi krever at kattunger blir kastrert av ny eier når de er gamle nok. Hunn ved 6 måneders alder og hann når den er 8 måneder.

Før vi godkjenner et nytt adopsjonshjem, har vi en grundig samtale med aktuelle personer. Etter utvelgelse av adoptivhjem stiller vi krav gjennom kontraktinngåelse med nye eiere, ettersom vi har en forpliktelse overfor kattene vi tar inn til å sikre dem gode permanente hjem. Vi vurderer at dette er en forpliktelse vi har påtatt oss overfor katten.Her er noen av kattene som er klare for omplassering:

Her ser dere meg, vakre Lion, som venter på et trygt og kjærlig hjem

Jeg er en trygg og veldig kos kattegutt. Jeg startet livet mitt sammen snille mennesker, og det har heldigvis gjort at jeg er trygg, og kan knytte bånd til snille mennesker. Av ulike grunner måtte jeg flytte fra disse menneskene, og hva som skjedde etter det vil jeg ikke snakke om. Derfor vet ikke Bakgårdskatt noe om dette. Heldigvis dukket det opp noen snille mennesker som gav meg mat, og som så at jeg trengte å få et hjem og oppleve kjærlighet igjen. Slik kom jeg inn til Bakgårdskatt.

Jeg liker å leke meg, og bli lekt med. I tillegg elsker jeg å ligge i skap og skuffer når jeg vil slappe av, men jeg kan gjerne ligge i fanget ditt også, så lenge jeg får kos. Jeg blir stolt når mennesker skryter av hvor fin og snill jeg er. De sier jeg ligner en løve.

Jeg er selvfølgelig kastrert, chippet, vaksinert og behandlet mot innvollsorm. Her i fosterhjemmet har jeg bare vært innekatt. Når jeg kommer til mitt nye hjem, skal jeg også være innekatt i noen uker, men når jeg har blitt godt kjent med menneskene og huset, og har funnet meg tilrette og blitt trygg, må jeg få lov til å gå turer ut på dagtid. På sen kveld og natt skal jeg være inne sammen deg og kose meg. Du må bo et sted der det er trygge trafikale forhold, for mange biler kan være skummelt for meg.

Hvis du kan tilby meg dette, håper jeg du vil sende Bakgårdskatt en melding der du skriver litt om deg selv, familien din, og hva dere kan tilby meg. Du må også skrive fullt navn, adresse og telefonnummeret ditt, og sende det til bakgardskatt@gmail.com.

Hvis Bakgårdskatt mener du kan være den rette for meg, tar de kontakt med deg og avtaler tid for en adopsjonsprat på telefon for å vurdere om du er mitt menneske. I mellomtiden slapper jeg av her i fosterhjemmet og venter på å møte deg. Stor potekos fra Lion som ligger inni skapet ❤

Jeg er vakre Zilver, og ønsker meg et nytt trygt og kjærlig hjem

Jeg er en utrolig snill og god kattegutt, som nå trenger å finne snille, gode, omsorgsfulle og ansvarlige mennesker som jeg kan bo sammen resten av mitt liv. For at du skal passe sammen meg, må du være rolig, og ikke ha barn, for barn er jeg litt redd.

Om meg selv kan jeg fortelle deg: Jeg er en veldig kosete kattegutt som elsker at den lange fine pelsen min børstes, slik at jeg kan være vakker og velstelt hele tiden. Hvis det blir for mye for meg, går jeg min vei, i stedet for å klore eller bite deg. Jeg trenger forøvrig en del alenetid, og liker å slappe av under noen av møblene. Når jeg kommer frem fra hvilestedet mitt, er jeg klar for kos og oppmerksomhet igjen, og da liker jeg godt å ligge i sofaen ved siden av deg. Du kan til og med få lov til å kose med magen min, uten at jeg gjør motstand.

Jeg elsker å få servert kokt seilfilét, og Dreamies kattegodis, så dette må du ønske å gi meg. Du vil vel gjerne skjemme meg bort hvis vi skal leve sammen?

Jeg er en naturlig forsiktig kattegutt, og kan skvette lett av brå lyder og bevegelser. Føler jeg meg utrygg trekker jeg meg unna situasjonen. Jeg kan være litt skeptisk til nye mennesker i starten av bekjentskapet, men hvis de er rolige og vennlige, kommer jeg fort og hilser på, og tar gjerne imot kos fra dem.

Jeg liker å leke med deg, hvis du vil leke med meg. Ellers er jeg som de fleste andre katter, og har en aktiv raptus med løping rundt omkring i perioder. Går du på wc, følger jeg deg, slik at du slipper å sitte der alene! 🙂 Ligger du alene i senga, sover jeg gjerne sammen deg, slik at du ikke føler deg ensom. Er dere derimot to som sover sammen, sover jeg helst under senga, og passer på derfra. Det blir uansett litt trangt for meg i en seng der det sover to mennesker, for jeg liker å ha god plass slik at jeg kan strekke meg ordentlig ut.

Jeg er selvfølgelig en renslig katt, kastrert, vaksinert, chippet og markbehandlet. Jeg liker å ha muligheten til å være ute og inspisere, men også å ligge i sofaen og kose meg. Du må bo slik at det er trygge, store og gode utemuligheter, med trygge trafikale forhold. Du må også  ha ønske og vilje til å bruke tid på meg, og du må børste meg. Min nye familie må ikke ha små barn eller andre dyr, for jeg liker å leve i en rolig familie. Jeg har levd et trygt og godt liv hittil, og ønsker at min nye familie også skal gi meg det. Jeg hater å kjøre bil, så du må aller helst bo i nærheten av en veterinærklinikk der det er faglig dyktige veterinærer.   

Hvis du ønsker å adoptere meg, må du skrive litt om deg selv, familien din, og hva dere kan tilby meg. Du må også skrive fullt navn, adresse og telefonnummeret ditt, og sende det til bakgardskatt@gmail.com. Hvis de mener du kan være den rette for meg, tar de kontakt med deg og avtaler tid for en adopsjonsprat for å vurdere om du er mitt menneske. I mellomtiden slapper jeg av her i fosterhjemmet og venter på å møte deg. Stor potekos fra Zilver ❤

Jeg er Celia, og jeg er veldig kos, men mangler et trygt og godt hjem

Er du den personen som kan gi meg mitt drømmehjem?

Jeg er ei herlig kattefrøken. Jeg er kos, trygg og leken. Spesielt leker jeg meg på sen kveld og natt. Jeg elsker også å ligge i senga sammen mine menneskeslaver. Jeg passer veldig godt på menneskene mine, som er mine fosterforeldre. Når de er på badet, hopper jeg gjerne opp på vaskemaskina og følger godt med at de gjør alt de skal gjøre.

Jeg er litt skeptisk med det samme jeg møter nye mennesker, men hvis du er snill, litt rolig og tålmodig, kommer vi til å bli perlevenner. Når du får besøk av fremmede, stikker jeg nok og gjemmer meg, men hvis samme mennesker kommer jevnlig, er det greit. Jeg liker ikke å bo sammen andre dyr eller små barn, fordi jeg vil ha all oppmerksomheten selv.

Ellers er jeg selvfølgelig kastrert, vaksinert, chippet og uten innvollsorm. Her i fosterhjemmet har jeg bare vært innekatt. Når jeg kommer til mitt nye hjem, skal jeg også være innekatt i noen uker, men når jeg har blitt godt kjent med menneskene og huset, og har funnet meg tilrette og blitt trygg, kan jeg få lov til å gå turer ut på dagtid. På sen kveld og natt skal jeg være inne sammen deg og kose meg.

Hvis du ønsker å adoptere meg, må du skrive litt om deg selv, familien din, og hva dere kan tilby meg. Du må også skrive fullt navn, adresse og telefonnummeret ditt, og sende det til bakgardskatt@gmail.com. Hvis Bakgårdskatt mener du kan være den rette for meg, tar de kontakt med deg og avtaler tid for en adopsjonsprat for å vurdere om du er mitt menneske. I mellomtiden slapper jeg av her i fosterhjemmet og venter på å møte deg. Stor potekos fra Celia ❤

Fineste Santino ønsker et nytt og rolig hjem

Jeg er en flott kattegutt som leter etter akkurat deg som er en rolig voksen person som bor alene, eller sammen med en annen rolig voksen. Jeg håper du er en spesielt katteglad person, som er snill og god, og ser verdien av å ivareta meg på best mulig måte. Jeg ønsker ikke å bo sammen andre dyr. Jeg er en gutt som har opplevd flere brudd med mennesker i mitt liv, og derfor trenger jeg noen som kan gi meg omsorg og trygghet for resten av mitt liv.

Jeg kan være ganske forsiktig den første tiden etter jeg flytter i nytt hjem, og da kan jeg gjemme meg under sofaen. Jeg kan også bli så redd og usikker hvis du går fra meg de første dagene, at jeg gråter (mjauer sårt) og skjelver. Hvis du derimot er sammen meg, og jeg får bli med deg på soverommet om natten, vil jeg føle meg tryggere.

Jeg lover deg at du vil få mye igjen av å investere tid sammen meg. Jeg er en kattegutt som vil være svært hengiven mot deg, og som er glad i kos og samvær med deg. Når jeg har vært til deg flere uker, trenger jeg å få lov til å starte med turer utendørs. Du må derfor bo slik at det ikke er mange biler og mye trafikk i umiddelbar nærhet av huset vårt. Tror du at dette er noe for deg, og at du ønsker å adoptere meg? I så fall, vær så snill å ta kontakt med Bakgårdskatt, slik at du får høre mer om meg. Jeg venter i spenning, og koser meg så lenge i fosterhjemmet mitt mens jeg håper, håper og venter lengselsfullt på akkurat deg. Mennesket mitt.

Jeg er selvfølgelig kastrert, helsesjekket, vaksinert, chippet, øretatovert, og markbehandlet.

Hvis du ønsker å adoptere meg, må du skrive litt om deg selv, familien din, og hva dere kan tilby meg. Du må også skrive fullt navn, adresse og telefonnummeret ditt, og sende det til bakgardskatt@gmail.com. Hvis Bakgårdskatt mener du kan være den rette for meg, tar de kontakt med deg og avtaler tid for en adopsjonsprat for å vurdere om du er mitt menneske. I mellomtiden slapper jeg av her i fosterhjemmet og venter på å møte deg. Stor potekos fra Santino ❤

Jeg er Suzi Q, og jeg venter på drømmehjemmet mitt, der jeg blir husets prinsesse

Er det deg jeg venter på, mon tro?
Jeg er ei ung langhåret kattefrøken, som håper å finne deg som vil passe veldig godt på meg, resten av mitt liv.  Fostermor beskriver meg som en pus som er veldig sosial og har masse personlighet. Jeg blir veldig lett glad i menneskene mine, hvis de er gode, ansvarlige, og verdsetter meg. Jeg elsker å være midtpunkt, også mår det kommer gjester. Jeg tenker jo at de helt sikkert kommer for å hilse på meg. Slik tenker jeg i alle fall mens jeg er her i fosterhjemmet.

Med mindre jeg sover, fotfølger jeg de jeg bor sammen med, stort sett hele tiden. Jeg er ingen fangpus (foreløpig), men ligger gjerne i sengen din sammen med deg om jeg får lov til det. Jeg elsker å leke meg, spesielt hvis du leker med meg. Kommer du frem med en fiskestang, da er jeg klar for lek!

Jeg er litt avhengig av internett, og liker veldig godt å se på fuglevideoer på Youtube! Jeg mjauer ikke ofte, men jeg småprater en del med noen veldig søte “mrrew” og jeg maler når jeg koser meg. Har du vært ute og borte fra meg kommer jeg løpende til inngangsdøren for å ønske deg velkommen.

Du må ikke ha andre dyr, for jeg liker å bo alene. Jeg er selvfølgelig kastrert, helsesjekket, vaksinert, chippet, øretatovert, og markbehandlet.

Hvis du ønsker å adoptere meg, må du skrive litt om deg selv, familien din, og hva dere kan tilby meg. Du må også skrive fullt navn, adresse og telefonnummeret ditt, og sende det til bakgardskatt@gmail.com. Hvis Bakgårdskatt mener du kan være den rette for meg, tar de kontakt med deg og avtaler tid for en adopsjonsprat for å vurdere om du er mitt menneske. I mellomtiden slapper jeg av her i fosterhjemmet og venter på å møte deg. Stor potekos fra Suzi Q ❤

Fineste Lindiz er nå adoptert bort :)

Jeg er ei ung sosial og herlig frøken. Jeg prater mye, spesielt om morgenen når du står opp ønsker jeg deg god dag med prating. Jeg er som en liten hund, og liker å være sammen deg, og følge etter deg hvor enn du går. Jeg ligger gjerne ved siden av deg i sofaen og sover, eller oppå brystet ditt hvis du slapper av på sofaen. Får jeg ligge i sengen sammen deg, liker jeg også dette. Fanget ditt liker jeg ikke å ligge i, og jeg vil heller ikke at du skal løfte meg. En god klatrere er jeg også! I fosterhjemmet mitt pleier jeg å klatre opp stigen til øverste køyeseng. Ellers liker jeg å leke meg, enten alene eller sammen menneskene. Jeg er også en kjempegod jeger, og fanger gjerne alle insektene for deg.

Jeg er litt redd for plutselige lyder og brå bevegelser, men jeg tåler mer når jeg har blitt trygg i hjemmet. Jeg passer ikke i en familie med mindreårige barn. Rolige tenåringer derimot, er greit.

Jeg er selvfølge frisk, kastrert, vaksinert, chippet, øretatovert og behandlet mot mark.

Dersom du ønsker å gi meg et langt og trygt liv, med uteforhold uten mange biler, mye omsorg og kos, må du ta kontakt med Bakgårdskatt på mail bakgardskatt@gmail.com.

Du må skrive litt om deg selv og familien din, hvis du ikke bor alene, samt hva du kan tilby meg. I tillegg må du skrive fullt navn, adresse og telefonnummer. De som henvender seg på annen måte, eller uten å skrive det vi ber om, kan dessverre ikke regne med å bli vurdert for å adoptere Lindiz. Vi tar kontakt med de som fremstår som aktuelle, for en grundigere prat på telefon. Stor potekos og mjau fra Lindiz.

Fineste Shelly er nå adoptert bort :)

Jeg er ei ung kattefrøken som leter etter et nytt godt, trygt, og ansvarsfullt hjem. Jeg trenger et hjem som er villig til å bruke mye tid sammen meg, og gi meg massevis av kos og oppmerksomhet. Jeg er veldig trygg og god, men for å være ordentlig glad, liker jeg å være mye sammen deg og kose. Jeg kan veksle mellom å være ute og inne, men den første tiden må jeg være innekatt, slik at jeg blir godt kjent i huset og med min nye familie. Jeg vil ikke bo i et hus der det er veier med mange biler nært inntil huset.

Jeg er selvfølge frisk, kastrert, vaksinert, chippet, øretatovert og behandlet mot mark.

Dersom du ønsker å gi meg et langt og trygt liv, med uteforhold uten mange biler, mye omsorg og kos, må du ta kontakt med Bakgårdskatt på mail bakgardskatt@gmail.com.

Du må skrive litt om deg selv og familien din, hvis du ikke bor alene, samt hva du kan tilby meg. I tillegg må du skrive fullt navn, adresse og telefonnummer. De som henvender seg på annen måte, eller uten å skrive det vi ber om, kan dessverre ikke regne med å bli vurdert for å adoptere Shelly. Vi tar kontakt med de som fremstår som aktuelle, for en grundigere prat på telefon. Potekos fra Shelly.

Mary Jane er nå adoptert bort :)

Jeg er ei herlig og kos frøken som må være innekatt. Jeg er 7 år, men det er det umulig å tro, for jeg er kjapp og leken som en kattunge. Jeg elsker å leke meg, og jeg tilstår at jeg er veldig leken. Jeg er nysgjerrig, og elsker å utforske nye steder. Spesielt morgen og kveld er jeg i full aktivitet og liker å leke med ting på egen hånd. Fostermor sier det er utrolig koselig å høre meg sprette rundt. Andre ganger går jeg mot deg og ser på deg frem til du leker med meg, eller koser med meg. Jeg elsker å løpe gjennom hele rommet i full fart. Får jeg leke med garn, og strikkepinner  (jeg er veldig glad i å stjele strikkepinner) er det topp! Mitt nyeste «tyvegods» fra fostermor er en tannbørste.  Den er det utrolig moro å leke med skal jeg si deg. Jeg liker klorestolpen min veldig godt. Der kan jeg både kvesse klørne mine og leke meg.

Jeg er ei kos frøken, men jeg er ikke ei frøken som liker å ligge i fanget ditt lenge av gangen. Hvis jeg derimot kan ligge i i knehasene dine hvis du ligger på sofaen eller i senga, eller i albuen din er jeg veldig fornøyd. Jeg liker ikke at du koser med meg da, bare å være nær deg. Jeg er svært tillitsfull, og er sikker på at du vil elske meg. Like sikker er jeg på at denne kjærligheten vil jeg gjengjelde til deg. Tenk hvor hyggelig det er at jeg ønsker deg velkommen hjem hver gang du har vært utendørs.

Det jeg ikke liker er høye lyder og brå bevegelser. Da skvetter jeg, og dette er fordi jeg har opplevd slikt tidligere i livet mitt. Det er derfor viktig at du ikke har små barn, eller at det ofte er festligheter hjemme hos deg. I så fall må jeg ha et eget rom jeg kan ligge på, for å føle meg trygg mens festlighetene foregår. Jeg vil nok trenge litt tid i et nytt hjem til jeg har vent meg til alle lyder og det som skjer, både inne og ute, før jeg er trygg, og ikke bryr meg om lydene. Ellers kan jeg fortelle at jeg ikke bruker å mjaue. Jeg maler når jeg koser meg, og hilser deg velkommen hjem med et «mrrew» hver gang du har vært utendørs. Jeg er alltid klar til å ønske deg velkommen hjem når du har vært ute og bort fra meg, for jeg hører deg godt, og derfor hører jeg deg før du låser opp døra.

Jeg håper du som leser dette forelsker deg i meg, og at du og jeg kan leve resten av livet sammen. Jeg lover deg at vi skal kose oss sammen. Jeg er selvfølgelig kastrert, vaksinert, chippet, øretatovert, vaksinert og har ingen innvollsorm. Jeg er frisk og rask, og er vant til å være innekatt.

Hvis du ønsker å ta godt vare på meg, og gi meg et trygt, godt og kjærlig hjem, må du sende en mail til bakgardskatt@gmail.com, og skrive litt om deg selv, og eventuelt de du bor sammen. Du må også skrive hva du kan tilby meg, hvor du bor og telefonnummeret ditt. Selvfølgelig må du skrive navnet ditt. Hvis Bakgårdskatt tenker at du er den som kan bli min nye eier, tar de kontakt med deg og avtaler en adopsjonsprat. Mens jeg venter i spenning, suser jeg rundt i fosterhjemmet og leker meg. Stor potekos fra selveste Mary Jane ❤️

Fineste Bono er nå adoptert bort :)

Jeg er superfine gode Bono på 1 år. Jeg er en veldig kos og selskapssyk herlig tass. Jeg legger meg gjerne på ryggen, i håp om å få masse kos på magen min. Dette er noe jeg virkelig elsker. Jeg liker veldig godt å leke meg, for jeg er jo tross alt bare en liten kattegutt. Hvis du leker med meg syns jeg også det er veldig artig. Jeg syns også det er artig å springe rundt, som de fleste katter gjør.

Jeg kan ellers fortelle deg at jeg er ganske nysgjerrig, og veldig sosial. Fanget ditt er et superfint sted å ligge. Hvis jeg syns du koser for lite med meg, tar jeg poten min forsiktig opp i ansiktet ditt, for å be pent om at du koser mere med meg. Jeg vil veldig gjerne være sammen deg hele tiden, når jeg ikke slapper helt av og sover da.

Jeg er selvfølgelig kastrert, vaksinert, chippet og øretatovert. Jeg er vant til å bruke katte-do, og er en renslig og hyggelig tass. Jeg ønsker meg et kjærlig og godt hjem, som tar godt vare på meg resten av mitt liv. Du må passe godt på meg, bringe meg jevnlig til dyrlegen, og gi meg kvalitetsfôr. Bakgårdskatt vil snakke mye mer om dette og mye annet hvis du ønsker å bli slaven min. Det må selvfølgelig være trygge trafikale forhold i området der jeg skal bo, for jeg må jo være trygg og ikke bli overkjørt av biler.

Hvis du ønsker å adoptere meg, må du skrive litt om deg selv, familien din, adressen og telefonnummeret ditt, og sende det til bakgardskatt@gmail.com. Du må selvfølgelig skrive også skrive navnet ditt. Hvis Bakgårdskatt mener du kan være den rette for meg, tar de kontakt med deg og avtaler tid for en adopsjonsprat for å vurdere om du er mitt menneske. I mellomtiden slapper jeg av her i fosterhjemmet og venter på å møte deg. Stor potekos fra Bono ❤️

Søte, fine Timmy er nå adoptert bort :)

Jeg er herlige, søte, trygge og kose Timmy. Jeg har vokst opp sammen mine søsken og mor, i et av Bakgårdskatt sine fine fosterhjem. Jeg har blitt godt ivaretatt av fostermor, og har fått utfolde meg med lek og rampestreker, sammen mine søsken. Jeg er har fått markkur 9 ganger, slik veterinæren har sagt at jeg som kattunge må ha. I tillegg har jeg vært til veterinæren og fått vaksine to ganger, og selvfølgelig er jeg chippet. Jeg er veldig klar for å flytte til nye slaver nå. Søsknene mine har akkurat funnet sine slaver, men alle har ikke flyttet enda. Jeg håper et fint menneske, eller en fin snill og omsorgsfull familie ønsker å adoptere meg, og at dere vil passe godt på meg resten av mitt liv. Når jeg er gammel nok, rundt 6 mnd, må du ta meg med til veterinær og kastrere meg, samt øretatovere meg, for det har Bakgårdskatt bestemt.

Jeg ønsker meg et hjem med snille mennesker som kan bli min slave, resten av mitt liv. Du som tenker å adoptere meg, må være villig til å bruke tid på å etablere en trygg og god relasjon med meg. Jeg har tross alt vært vant til å leve trygt og godt med mor og søsken frem til nå. Du må også være innstilt på å sikre at jeg blir innekatt inntil neste sommer, i tillegg til å ta meg med til veterinær og kastrere og øretatovere meg når jeg er ca 6-7 mnd, rundt 3 kilo og rett før jeg blir kjønnsmoden. Dette skal veterinæren dokumentere skriftlig til Bakgårdskatt at du har gjort.

Jeg er ikke leketøy eller kosedyr, så hvis noen tenker å ha oss som dette for barna sine, vil jeg ikke komme til deg. Du som ønsker å adoptere meg, og gi meg et langt og trygt liv, med myer omsorg, kos og oppmerksomhet, samt oppfyller mine behov, må gjerne ta kontakt med Bakgårdskatt. Det må ikke være veier med mange biler rundt der jeg skal bo.

Vær snill, skynde deg å ta kontakt med Bakgårdskatt på mail bakgardskatt@gmail.com hvis du mener du er mitt menneske. Du må skrive litt om deg selv og familien din, hvis du ikke bor alene, samt hva du tenker å tilby meg. I tillegg må du skrive fullt navn, adresse og telefonnummer. De som henvender seg på annen måte, eller uten å skrive det jeg ber om, kan dessverre ikke regne med å få svar fra Bakgårdskatt. De tar kontakt med de som fremstår som aktuelle for meg, for en grundigere prat på telefon. Potekos fra herlige Timmy ❤️

Kattunger født i juni 2020 - Denize, Dios og Tommy er nå adoptert bort :)

Vi 4 nøstene er Denize, Dios, Timmy og Tommy, og vi er klar til å finne et trygt og godt hjem.

Vi ble født 17. juni i år, er ferdig grunnvaksinert med to vaksiner, har fått chip og forskriftsmessig tre ganger tre med markkur siden vi ble født. Vi har vokst opp sammen vår mor inne hos Bakgårdskatt fra dagen vi ble født. Vi er renslig og vant til mennesker.

Vi ønsker oss et hjem med snille mennesker som kan bli våre slaver, resten av vårt liv. Du som tenker å adoptere oss, må være villig til å bruke tid på å etablere en trygg og god relasjon med oss. Vi har tross alt vært vant til å leve trygt og godt med mor og søsken frem til nå. Du må også være innstilt på å sikre at vi blir innekatter inntil neste sommer, i tillegg til å ta oss med til veterinær og kastrere og øretatovere oss når vi er ca 7 mnd, rundt 3 kilo og rett før vi blir kjønnsmodne. Dette skal veterinæren dokumentere skriftlig til Bakgårdskatt at du har gjort.

Vi er ikke leketøy eller kosedyr, så hvis noen tenker å ha oss som dette for barna, vil vi ikke komme til deg. Du som ønsker å adoptere oss, og gi oss et liv der du oppfyller våre behov, må gjerne ta kontakt med Bakgårdskatt.

Dere som ønsker å gi oss et langt og trygt liv, med uteforhold uten mange biler, mye omsorg og kos, må skynde dere å ta kontakt med Bakgårdskatt på mail bakgardskatt@gmail.com.

Du må skrive litt om deg selv og familien din, hvis du ikke bor alene, samt hva du tenker å tilby. I tillegg må du skrive fullt navn, adresse og telefonnummer. De som henvender seg på annen måte, eller uten å skrive det vi ber om, kan dessverre ikke regne med å få svar. Vi tar kontakt med de som fremstår som aktuelle, for en grundigere prat på telefon. Potekos fra småttisene.

Kattunger født i mai 2020 - alle er nå adoptert bort :)

Vi 5 nøstene er Sally, Smokey, Samson, Spike og Sonny og vi er klar til å finne et trygt og godt hjem.

Vi har nå blitt 12 uker, er ferdig grunnvaksinert med to vaksiner, har fått chip og forskriftsmessig tre ganger tre med markkur siden vi ble født. Vi har vokst opp sammen vår mor inne hos Bakgårdskatt fra dagen vi ble født.Vi er renslig og vant til mennesker.

Vi ønsker oss et hjem med snille mennesker som kan bli våre slaver, resten av vårt liv. Du som tenker å adoptere oss, må være villig til å bruke tid på å etablere en trygg og god relasjon med oss. Vi har tross alt vært vant til å leve trygt og godt med mor og søsken frem til nå. Du må også være innstillt på å sikre at vi blir innekatter inntil neste tidligsommer, i tillegg til å ta oss med til veterinær og kastrere og øretatovere oss når vi er ca 7 mnd, rundt 3 kilo og rett før vi blir kjønnsmodne. Dette skal veterinæren dokumentere skriftlig til Bakgårdskatt at du har gjort.

Vi er ikke leketøy eller kosedyr, så hvis noen tenker å ha oss som dette for barna, vil vi ikke komme til deg. Du som ønsker å adoptere oss, og gi oss et liv der du oppfyller våre behov, må gjerne ta kontakt med Bakgårdskatt.

Dere som ønsker å gi oss et langt og trygt liv, med uteforhold uten mange biler, og mye omsorg og kos, må skynde dere å ta kontakt med Bakgårdskatt på mail bakgardskatt@gmail.com.

Du må skrive litt om deg selv og familien din, hvis du ikke bor alene, samt hva du tenker å tilby. I tillegg må du skrive fullt navn, adresse og telefonnummer. De som henvender seg på annen måte, eller uten å skrive det vi ber om, kan dessverre ikke regne med å få svar. Vi tar kontakt med de som fremstår som aktuelle, for en grundigere prat på telefon.

Jack Sparrow - er nå adoptert bort :)

JEG, SELVESTE JACK SPARROW, ØNSKER MEG ET NYTT GODT HJEM. Om meg selv kan jeg fortelle at jeg er en frisk, stor, vakker og veldig kos kattegutt. Jeg er på noen måter lik min sjørøvernavnebror. Jeg har dog ikke seilt på de syv hav, men jeg har seilt min egen sjø en tid før Bakgårdskatt tok meg inn. Jeg er en snill tass på 4 år, og jeg vet å sno meg for å få det som jeg vil. Jeg er rett og slett en kosegutt, og jeg lager koselyder når jeg virkelig har det bra. Får jeg ligge ved siden av deg i senga, ja da er jeg veldig lykkelig. Jeg tilstår at jeg snorker litt når jeg sover, men ikke så høyt altså! 😻 Jeg vil gjerne delta i alt du foretar deg, og holder meg derfor rundt beina dine store deler av tiden når du er hjemme. Det er derfor fostermor kaller meg skyggen. Jeg tilstår at jeg kan forsøke å tøye strikken noen ganger, ved å hoppe opp på bordet eller benken, men jeg godtar et bestemt nei. Jeg er veldig klar for å finne meg et nytt stabilt og godt hjem, men det bør være hos en familie uten små barn. Jeg håper å få bo sammen en person eller familie som kan gi meg mye kos og omsorg. Videre ønsker jeg meg gode uteområder med trygge trafikale forhold. Jeg er selvfølgelig kastrert, chippet, øretatovert, vaksinert, frisk og rask. Hvis du mener du er riktig menneske for meg, ta kontakt med Bakgårdskatt på mail bakgardskatt@gmail.com. De vil at du skriver litt om deg selv/familien din. I tillegg er det viktig at du skriver ditt telefonnummer og adresse. Jeg gleder meg til å bli kjent med deg! Potekos fra selveste Jack Sparrow ❤

Mickeline - er nå adoptert bort :)

Supersøte lille Mickeline tok vi inn som liten katt­unge sommeren 2015, sammen tre søsken. Hun var den av de fire små som viste seg å være mest skeptisk og for­siktig. Hun har bodd sammen sine to brødre fra vinteren 2015, men da det kom baby i hjemmet, ble Mickeline veldig usik­ker og skeptisk. Dette er ei frøken som abso­lutt ikke liker brå bevegelser og høye lyder. I tillegg begynte den ene broren hennes å være litt røff med henne, slik at vi i samråd med fosterhjemmet avgjorde at det beste var at hun flyttet. Hun bor nå i et rolig fosterhjem, sammen en voksenperson, og etter innsats og god tid, lar hun seg nå kose med. Mickeline trenger et rolig hjem, gjerne med bare ett menneske, der de sammen kan bygge en trygg relasjon. Mickeline må være innekatt.

Misty - er nå adoptert bort :)

Verdens koseste Misty er ei herlig trygg jente på tre år, som kom inn til oss etter hun var observert som hjemløs over litt tid. Ingen eier meldte seg, og Misty leter derfor etter drømmehjemmet sitt. Hun er ei sær­deles sosial, trygg, tøff, kjempe­kos og leken frøken. Misty er glad i både mennesker og andre katter. Hun elsker å ligge i fanget, og da kan hun nesten være som en filledukke. Mistyfrøkna er uten tvil den koseste pusen i hele verden. Leking syns hun også er veldig gøy, enten hun leker alene, sammen andre katter eller med mennesker.

Nilas - er nå adoptert bort :)

Godeste Nilas kom inn til oss for over ett år siden. Han ble innlevert på Byåsen Dyre­hospital for avliving, etter at hans gamle eier hadde flyttet fra ham, og en nabo hadde tatt vare på ham det siste året. Nilas er en herlig ung kattegutt på tre år. Han elsker mennesker, er svært sosial, tålmodig og god kattegutt, som elsker oppmerksomhet og kos. Når han får ligge på brystet til mennesker, koser han seg stort. Han «prater» gjerne med menneskene også. Pappesker og papirposer er gøy å leke med, og en god Siesta tas gjerne i vasken på badet. Faktisk elsker han å ligge i vasken. Nilas går godt overens med andre katter, men liker ikke hunder og bilkjøring. Han er en god, snill, artig, sosial og ukomplisert liten fyr. Vi håper så inderlig at gode mennesker vil forelske seg i denne gode kattegutten.

Chanelle - er nå adoptert bort :)

Rolig fine Chanelle kom inn til oss nå i vår. Denne frøkna ble først tatt inn av Inger Marna i 2012/13. Hun ble da plas­sert hos en familie i Nord-Trøndelag. I vår da vi fikk telefon fra Stjørdal Dyreklinikk om at katten var der, kom det frem at katten hadde vært på vid­vanke fra like etter den ble omplassert, uten at vi visste dette. Vi hentet Chanelle, etter veterinær­sjekk, vaksine og snylter­behandling. Denne frøkna, som er ni år, er ei svært rolig og be­dage­lig frøken. Hun liker aller helst å ha rolige dager innendørs, og ligge i sofaen. Chanelle er ikke så glad i barn, men veldig tillits­full overfor mennesker. Hun kan reagere på bråk og brå bevegelser, og trenger å få leve resten av livet sitt som innekatt. Vi håper inderlig å finne et rolig hjem til noen som ikke har barn, og som ønsker en kos rolig katt.

Zaga
Zaga
Rocky
Rocky
Figo
Figo

Del denne siden